سه شنبه 25 آذر 1404

افتتاح فاز اول طرح تولید فرآورده‌های گوشتی در شهرک صنعتی زاگرس

  • 1404/06/05 - 17:21
  • - تعداد بازدید: 82
  • - تعداد بازدیدکننده: 69
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZFUg

افتتاح فاز اول طرح تولید فرآورده‌های گوشتی در شهرک صنعتی زاگرس

 افتتاح فاز اول طرح تولید فرآورده‌های گوشتی در شهرک صنعتی زاگرس

 با حضور دکتر حبیبی، استاندار کرمانشاه فاز اول طرح فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های گوشتی در شهرک صنعتی زاگرس افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه، فاز اول طرح فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های گوشتی شرکت «آرکادژ پژواک» با حضور استاندار کرمانشاه، معاون اقتصادی استاندار، فرماندار کرمانشاه، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و مدیران استانی در نخستین روز کاری هفته دولت افتتاح شد.

این واحد تولیدی در زمینه بسته‌بندی انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی، بسته‌بندی انواع گوشت طیور و گوشت قرمز فعال است و با نام تجاری «مستر یونی» سالانه بیش از ۹۵۰۰ تن انواع فرآورده ها را در شهرک صنعتی زاگرس تولید خواهد کرد.

این واحد تولیدی زمینه اشتغال ۵۰ نفر بصورت مستقیم و ۳۰ نفر بصورت غیر مستقیم را فراهم کرده است و فاز اول این طرح با ۹۵ میلیارد تومان آورده متقاضی و ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بانکی امروز با حضور مسئولان به بهره‌برداری رسید

  • گروه خبری : اخبار استانی,گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اسلایدر سمت راست,گروه اطلاع رسانی
  • کد خبر : 34239
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب