سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

احیاء واحدهای صنعتي راکد یک اولویت براي كشور است

  • 1398/12/05 - 18:42
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدیدکننده: 49
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
  • /ZWf8
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در كرمانشاه عنوان كرد:

احیاء واحدهای صنعتي راکد یک اولویت براي كشور است

محسن صالحی‌نیا شامگاه دوشنبه در نشست کارگروه تسهيل و رفع موانع تولید استان كرمانشاه که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: سیاست اصلی ما، حفظ وضعيت توليد و اشتغال واحدهای فعال و احیاء واحدهای راکد است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که احیاء واحدهای صنعتي راکد یک اولویت براي كشور است، گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون یک هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی راکد در سطح کشور احیاء شده‌اند.
 
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهرک‌های صنعتی ايران، محسن صالحی‌نیا شامگاه دوشنبه در نشست کارگروه تسهيل و رفع موانع تولید استان كرمانشاه که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: سیاست اصلی ما، حفظ وضعيت توليد و اشتغال واحدهای فعال و احیاء واحدهای راکد است.
 
وی افزود: موضوع شهرک کامیون داران کرمانشاه در دستور کار قرار خواهد گرفت تا بتوانیم برای ساماندهی آن اقدام کنیم.
 
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنايع كوچك و شهرک‌های صنعتی ايران با اشاره به جذب ۲۰۵ سرمایه‌گذار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان کرمانشاه اضافه كرد: کرمانشاه ۱.۵ درصد مساحت شهرک‌های صنعتی کشور را در خود جای داده که سه درصد آمار جذب سرمایه‌گذاری کل کشور را دارد.
 
صالحي‌نيا ادامه داد: در این استان هرچقدر بانک‌ها منابع تسهیلاتی خود را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهند، میزان سرمایه‌گذاری به میانگین کشوری نزدیک‌تر می‌شود.
 
وي تأکید کرد: نیازمند کمک‌های بیشتر برای توسعه زیرساخت‌های شهرک‌ها و نواحی صنعتی در استان کرمانشاه به منظور ایجاد رونق تولید هستیم.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصريح كرد: روند افزایش سرمایه‌گذاری‌ها در استان کرمانشاه نسبت به سال‌های قبل بسیار قابل توجه و مطلوب است.
 
صالحی‌نیا همچنين با اشاره به نزدیک شدن به ایام پایانی سال اظهار داشت: سیاست‌های تنظیم بازار و تأمین کالاهای اساسی مردم همواره مورد تأکید وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
 
بانک‌ها در حل معضل بیکاری سهم داشته باشند
استاندار کرمانشاه نيز در اين نشست با بیان این‌که سپرده‌های بانکی مردم باید در راه توسعه استان سرمایه‌گذاری شود، گفت: بانک‌ها باید سهمی را در حل معضل بیکاری استان ایفا کنند.
 
هوشنگ بازوند اظهار داشت: بانک‌ها ضمن این‌که باید حافظ سپرده‌های مردم باشند، باید به این نکته توجه کنند که این سپرده‌ها ارث پدری مدیران عامل آن‌ها نیست و باید در راه رونق اقتصادی استان سرمایه‌گذاری شود.
 
وی افزود: بانک‌ها باید سهمی را در حل معضل بیکاری استان ایفا کنند و منجر به تولید شوند.
 
استاندار کرمانشاه همچنين به ايجاد شهرک صنعتی مشترک ایران و عراق در قصرشیرین اشاره و اضافه کرد: برآوردهای لازم انجام شود تا بتوانیم موانع پیش روی آن را برداریم و موضوع را عملیاتی کنیم.
 
بازوند ادامه داد: ایجاد شهرک صنعتی ایران و عراق با توجه به ظرفیت‌های مرزی دو کشور می‌تواند منجر به ایجاد رونق در تولید و صادرات شود.
 
وی از معاون وزير صنعت، معدن و تجارت خواست: انتقال شهرک کامیون داران به شهرک صنعتی زاگرس در کرمانشاه حل و فصل شود تا بتوان معضل تاريخي محله دیزل آباد را حل نمود.
 
استاندار کرمانشاه تأکید کرد: با توجه به نرخ بالای بیکاری در استان کرمانشاه، برخی از شهرک‌ها و نواحي صنعتي نیازمند کمک وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد زیرساخت‌ها و ایجاد زمینه جذب سرمایه‌گذار هستند.
 
۴۸ واحد صنعتی و معدنی کرمانشاه امسال احیاء شدند
در ادامه اين نشست، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه احیاء واحدهای تولیدی راکد را یکی از اولویت‌های این سازمان اعلام كرد و گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۴۸ واحد صنعتی و معدنی راکد فعال شده است.
 
محسن دارابی افزود: به‌صورت میانگین هر هفته دو نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان کرمانشاه برگزار شده است.
 
وی اضافه كرد: این کارگروه از ابتدا یک هزار و ۳۳۴ مصوبه داشته است که ۶۶ درصد آن‌ها درحال پیگیری هستند.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه ادامه داد: از این آمار ۳۵ درصد مشکلات واحدهای تولیدی استان مربوط به مسائل پولی و بانکی، ۳۹ درصد مربوط به مسائل بیمه‌ای، پنج درصد مربوط به تأمین انرژی و مابقی مربوط به سایر مشکلات هستند.
 
دارابی تأکید کرد: تمام تلاش ‌خود را به‌کار گرفته‌ایم‌ تا مشکل واحدهای صنعتی برداشته شود و روند تولید در کرمانشاه رونق بگیرد.
 
وی جلوگیری از تعطیلی واحدها و فعال سازی واحدهای راکد را از اولویت‌های مدیریت استان کرمانشاه دانست و اظهار داشت: به دنبال فعال سازی ۵۵ واحد صنعتی و مدنی در سال 13۹۸ بودیم که تا کنوم ۴۸ واحد این آمار فعال شده‌اند.
 
به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه، به‌واسطه فعال شدن این واحدها ۳۸۹ اشتغال جدید در اين استان ایجاد شده است.
 
دارابی ادامه داد: "کرپ ناز" یکی از واحدهای بزرگ‌ صنعتی استان کرمانشاه است که بسته شدن آن به چالشی برای کرمانشاه تبدیل شده بود.
 
وی با بیان این‌که اکنون "کرپ ناز" صنعتی دوباره احیاء شده است و با تمام توان به فعالیت می‌پردازد، افزود: این کارخانه به‌زودی روند ساخت چادر زنانه را نیز آغاز خواهد کرد.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه با تشکر از بانک‌ها برای کمک به ایجاد رونق تولید اضافه كرد: بانک‌های استان در سال گذشته ۴۵ میلیارد تومان در این زمینه تأمین اعتبار کردند که این آمار امسال به ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.
 
به دنبال توسعه سرمایه‌گذاری‌هاي جدید در كرمانشاه هستیم
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه نیز در بخش ديگر اين نشست حفظ سرمایه‌گذاری‌های موجود را یکی از اولویت‌های مهم اين استان عنوان كرد و گفت: برای همین منظور جلسات كارگروه تسهیل و رفع موانع توليد با جدیت برگزار می‌شود و جنب و جوشی را در فضای اقتصادی استان ایجاد کرده است.
 
هدایت حاتمی افزود: در کنار حفظ صنایع موجود، به دنبال توسعه سرمایه‌گذاری‌هاي جدید در استان كرمانشاه نیز هستیم.
 
وي با اشاره به این‌که شرایط سرمایه‌گذاری در استان كرمانشاه به‌خوبی فراهم است، اضافه كرد: این‌که از ابتدای سال تا کنون ۲۰۵ قرارداد واگذاری زمین در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اين استان منعقد شده، بیانگر این موضوع است.
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، مدیریت نرخ تورم استان را یکی دیگر از اقدامات مناسبي دانست که باعث شده از رتبه اول کشور در شهریور سال ۱۳۹۷ هم اکنون به جایگاه ۲۷ برسیم.
 
به گفته حاتمي، وضعیت فضای کسب و کار استان كرمانشاه نیز بهبود قابل توجهی داشته و از جایگاه انتهای کشور، اکنون به رده هفدهم رسیده‌ایم.
 
وی از هدف‌گذاری کاهش سه درصدی نرخ بیکاری در سال جاری نیز یاد کرد که تا حدود زیادی محقق شده و ادامه داد: بیکاری یک عارضه اقتصادی و اجتماعی مهم برای استان است که برای کاهش آن برنامه داریم.
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از عزم جدی مجموعه مدیریت اين استان برای بهبود شرایط اقتصادی خبر داد و گفت: همه مسئولان استان به لزوم اصلاح و توسعه اقتصادی باور دارند.
 
حضور سرمایه‌گذاران خارجی در 2 شهرک صنعتی کرمانشاه
در ادامه اين نشست نيز مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه اعلام كرد: امسال شاهد حضور اولین سرمایه‌گذاران خارجی در شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه بودیم.
 
بیژن کردستانی با اشاره به وجود ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی در اين استان گفت: در سال جاری ۲۰۵ قرارداد واگذاری اراضی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی كرمانشاه با مساحت حدود ۹۲ هکتار منعقد شده است.
 
وی افزود: این ۲۰۵ قرارداد صرفاً مربوط به واحدهای صنعتی بوده و این امر بیانگر حرکت خوبی است که در بهبود فضای کسب و کار استان انجام شده است.
 
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه بیشترین سهم قراردادهای منعقد شده را مربوط به دو شهرک صنعتی زاگرس و هرسین اعلام و اضافه کرد: شهرک صنعتی زاگرس ۱۰۸ قرارداد و شهرک صنعتی هرسین ۲۰ قرارداد واگذاری زمین داشته است.
 
به گفته کردستانی، بیشتر این قراردادها نیز به ترتیب مربوط به گروه صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، کانی‌های غیرفلزی و صنایع فلزی بوده است.
 
وي درباره روند ساخت و ساز واحدهایی که قرارداد آن‌ها منعقد شده نیز اظهار داشت: از مجموع ۲۰۵ قرارداد واگذاری که منعقد شده است، برای ۵۴ مورد مجوز احداث بنا صادر شده و ۲۶ طرح صنعتی نیز ساخت و ساز خود را آغاز کرده‌اند.
 
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کرمانشاه با اشاره به تلاش‌هایی که در اين استان برای جذب سرمایه‌گذاران جديد انجام شده است، یادآور شد: امسال برای اولین بار شاهد جذب سرمایه‌گذاران خارجی در دو شهرک صنعتی زاگرس و مرصاد اسلام آباد غرب بودیم.
 
كردستاني بر لزوم رونق شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان كرمانشاه تأکید کرد و گفت: در همین راستا زمین‌هایی که قرارداد آن‌ها چند سال است راکد مانده و ساخت و ساز در آن‌ها صورت نمی‌گیرد را فسخ کرده و به سرمایه‌گذاران جدید واگذار خواهیم کرد.
 
يك هزار و ۲۷ واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری ۳۸ هزار و ۴۹۹ میلیارد ریال در استان كرمانشاه وجود دارد که ۳۰ هزار و ۲۸۴ نفر در آن‌ها مشغول به کار هستند.
 
  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,کرمانشاه,1-2-اخبار استاني,1-1-اخبار ملي,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 9630
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب