يكي از كاركنان شركت شهركهاي صنعتي كرمانشاه نائب قهرمان مسابقات جهاني KEMPO ترکیه شد
بیژن اسدی در مسابقات جهاني KEMPO ترکیه در دو سبک "ناك داون" در وزن منفی ۹۰ کیلوگرم و سبک "فول کنتاکت" در وزن ۷۰ كيلوگرم مدال نقره را كسب كرد و نائب قهرمان جهان شد.

يكي از كاركنان شركت شهركهاي صنعتي كرمانشاه نائب قهرمان مسابقات جهاني KEMPO ترکیه شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، بیژن اسدی در مسابقات جهاني KEMPO ترکیه در دو سبک "ناك داون" در وزن منفی ۹۰ کیلوگرم و سبک "فول کنتاکت" در وزن ۷۰ كيلوگرم مدال نقره را كسب كرد و نائب قهرمان جهان شد.
وي در سبک "ناک داون" حریفانی از كشورهاي رومانی، اسلوونی، روسیه، تونس، اسپانیا و اسلواکی را شکست داد و در فینال به دليل آسيب ديدگي از ناحیه صورت، گردن و آرنج به حریفی از رومانی باخت. همچنين در سبک "فول کنتاکت" پس از غلبه بر حریفانی از كشورهاي روسیه، الجزایر، اندونزي و انصراف نماينده انگلیس به علت آسیب دیدگی، از حریف اسپانیايي خود شكست خورد.
بیژن اسدی كه رئيس دفتر مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي كرمانشاه است، بهعنوان سرمربی تیم ملی كمپو و ورزشکار اين رشته ورزشي در اين مسابقات جهاني كه از سوم تا نهم آبان در آنتالياي تركيه برگزار شد، حضور داشت.
"ناک داون" (Knock Down) نام سبكي در مسابقات ورزشی مبارزهای است و زمانی اتفاق میافتد که پس از ضربه حریف، هر عضو غیر از پاها با زمین تماس پیدا کند. این اصطلاح همچنین زمانی بهکار میرود که شخص مبارز روی طنابهای رینگ تکیه داده است، در بین طنابها گیر افتاده یا در بالای طنابها قرار گرفته و قادر نیست از آن پایین بیاید و از خود دفاع کند. با شروع ناک داون، شمارش توسط داور آغاز میشود و اگر شخص نتواند ظرف مدت شمارش تعیین شده به مبارزه ادامه دهد، مسابقه با اعلام "ناک داون" به پایان میرسد.
"فول کنتاکت" نيز نام سبکی از هنرهاي رزمي با کاربردهای گسترده است که برای انواع گوناگون از رقابتهای اصیل استفاده میشود. در این روش مبارز میتواند با تمامی نقاط بدن خود به نقاط بدن فرد دیگری در مبارزه (که در اصطلاح کاراته "کومیته" خوانده میشوند) ضربه بزند؛ ضمن اینکه فایترها (مبارزه گران)، اجازه "ناک اوت" کردن بهعنوان معیار برنده شدن در مسابقه را نيز دارند.
هنرهای رزمی ترکیبی (Mixed Martial Arts Weight Classes) یک ورزش رزمی کامل است که مبارزان میتوانند از ضربههای مشت، آرنج، زانو، لگد، فنون درگیری و گلاویزی ایستاده، در خاک، فنون پرتابی و قفل مفاصل استفاده کنند، که شامل ترکیبی از تمام ورزشهای رزمی است.
مسابقات هنرهای رزمی ترکیبی با حداقل قوانین محدود کننده انجام میشود. اجرای فنون تقریباً در تمام رشتههای رزمی آزاد است و به همین دلیل خشونت بالا در مسابقات آن وجود دارد. این مسابقات بهطور معمول بر روی یک سکوی هشت ضلعی که دور آن با توریهای فلزی پوشیده شده است، برگزار میشود.
هنرهای رزمی ترکیبی از پرطرفدارترین ورزشهای رزمی جهان، برای نخستین بار در تاریخ ۴ فروردین ۱۴۰۰ توسط وزارت ورزش و جوانان مجوز رسمی فعالیت گرفت. فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی از اصلیترین مجریان آن است. پیش از این هنرهای رزمی ترکیبی در ایران فعالیت رسمی نداشت و برخی چهرههای ورزشی در داخل کشور برای فعالیت در این رشته راهی کمپهای خارجی میشدند.
بالاترین نهاد اين رشته ورزشی، فدراسیون بینالمللی هنرهای رزمی ترکیبی (IKF) در فرانسه است.
نظر دهید