سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

۶۰درصد زیرساخت‌های ناحیه کارگاهی نان‌برنجی کرمانشاه تکمیل شد

  • 1398/09/17 - 07:51
  • - تعداد بازدید: 42
  • - تعداد بازدیدکننده: 42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZYE8

۶۰درصد زیرساخت‌های ناحیه کارگاهی نان‌برنجی کرمانشاه تکمیل شد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم‌اکنون حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد زیرساخت‌های ناحیه کارگاهی نان‌برنجی کرمانشاه تکمیل شده، گفت: در صورت تامین اعتبار مابقی زیرساخت‌ها نیز به‌زودی تکمیل خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي شركت شهرك هاي صنعتي استان كرمانشاه، بیژن کردستانی روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: ناحیه کارگاهی نان برنجی یکی از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی است که باجدیت پیگیر اجرای آن هستیم.

وی با بیان اینکه این ناحیه قرار است در شهرک صنعتی فرامان احداث شود، یادآور شد: واحدهای کارگاهی صاحب نام نان برنجی قرار است در زمینه تولید و عرضه نان برنجی در این ناحیه فعالیت داشته باشند.

 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه ادامه داد: برای سال جاری پنج میلیارد ریال برای این ناحیه کارگاهی مصوب شده که اگر تخصیص یابد می‌توان زیرساخت‌های برق و گاز ناحیه را تکمیل کرد.

وی افزود: پس از تکمیل زیرساخت‌ها می‌توان زمین‌های این‌ناحیه را در اختیار متقاضیان قرار داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه تاکید کرد: از این رو شهرک صنعتی فرامان برای این منظور تعیین شده که در مسیر تردد مسافران باشد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار واحد صنعتی و تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی است.

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,کرمانشاه,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 8549
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب